طرز تهیه کاپوچینو و آشنایی با آداب نوشیدن آن


این نوشیدنی ایتالیایی اصیل کاپوچینو cappuccino نام گروهی از کاتولیک هاست. مردم ایتالیا ظاهر این نوشیدنی را مشابه راهبان “کاپوچین” می پندارند و می گویند این نوشیدنی به همین دلیل، کاپوچینو نام گرفته است. تارخچه این نوشیدنی به سال ۱۹۰۰ تا ۱۹۳۰ میلادی بر میگردد.

کاپوچینو، معجزه ای دیگر از اسپرسو

کاپوچینو چیست و طرز تهیه کاپوچینو:

تهیه کاپوچینو بسیار ساده است، می توانید از این نوشیدنی در منزل با موکاپات یا دستگاه اسپرسو ساز لذت ببرید.

اسپرسوساز: یک شات اسپرسو بگیرید.

موکاپات: یک شات اسپرسو بگیرید.

کاپوچینو از یک تناسب تبعیت می کند، تناسب یک سوم

کاپوچینو چیست؟

مرحله اول: یک سوم اول فنجان تان را از اسپرسو پر کنید برای شیرین تر شدن کاپوچینو تان می توانید به آن شکر اضافه کنید اما چندان متداول نیست. به جای اسپرسو از قهوه ترک نیز بعضا استفاده می شود که مرسوم نیست.

مرحله دوم: در این مرحله به همان اندازه ای که اسپرسو در فنجان ریخته اید شیر داغ بریزید (جوشیده نباشد).

مرحله سوم: زیباترین مرحله اضافه کردن فوم شیر به فنجان تان است آن را با سلیقه و به کمک قاشق روی فنجان قرار دهید. فوم شیر داغ نیز یک سوم پایانی را تشکیل می دهد.

میتوانید طرز تهیه فوم یا کف شیر را در این مطلب مطالعه کنید.

انواع کاپوچینو:

فرق کاپوچینو تر با کاپوچینو خشک تنها در تغییر اندازه فوم با شیر داغ است، یعنی اگر “شیر > فوم” باشد کاپوچینو تر و اگر “شیر < فوم” باشد کاپوچینو خشک نامیده می شود. اما در کاپوچینو “خشک خشک” شیر داغ وجود ندارد و پس از افزودن اسپرسو، کف شیر را به مقدار بیشتر (به نسبت های قبل) اضافه می کنیم.

لاته آرت نیز مانند کاپوچینو از ترکیب اسپرسو با شیر تهیه می شود.

کاپوچینو

فنجان های رایج برای این نوشیدنی معمولا پهن و گنجایشی بین ۱۵۰ تا ۱۸۰ میلی لیتر دارند، اما بستگی به سلیقه نیز دارد و رایج است که این فنجان ها چینی باشند.

حتماً درست کنید و لذت ببرید

طرز نوشیدن کاپوچینو:

برای نوشیدن کاپوچینو ابتدا کف روی آن را با قاشق بردارید. می توانید برای خوش طعم تر شدن کف شیر، از پودر شکلات و دارچین استفاده کنید.

ابتدا از کف شیر تزئین شده لذت ببرید

این نکته را فراموش نکنید که با سر کشیدن کاپوچینو ، قهوه اسپرسو از زیر کف شیر عبور می کند و وقتی به انتهای فنجان برسید، فوم شیر ته فنجان باقی می ماند! حالا مشکل، خوردن کف سبکی است که با سروته گرفتن فنجان، پایین نمی آید! “دیگه نمیتونی از کف شیر لذت ببری”

آموزش

cappuccinoاسپرسوانواع کاپوچینودستگاه اسپرسو سازطرز نوشیدن کاپوچینوفوم شیرکاپوچینکاپوچینوکف شیرلاته آرتموکاپات

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *