چای سبز بنوشید و ایمن بمانید


چای سبز اگرچه به مذاق چای خورهای حرفه ای چندان سازگار نیست اما اگر با خواص فراوان آن آشنا شوید، از گسترش روزافزون استقبال عمومی به این نوشیدنی پر طرفدار تعجب نکرده و نوشیدن یک تا دو فنجان چای سبز را در رژیم غذاییتان قرار می دهید.

چای سبز از جوانه ها و گلبرگ های تازه گیاه چای به دست می آید و در فرآیند تولید آن اکسایش بسیار کمی صورت می گیرد. در ادامه این مقاله با ترکیبات موثر موجود در چای سبز و نوع عملکرد آن بر سلامت بدن آشنا می شوید.

تانن:

  • تاثیرات آنتی اکسیدانی
  • تاثیرات ضد میکروبی
  • جلوگیری از رشد سلول های سرطانی، بدون تاثیر بر سلول های سالم

ویتامین ث:

  • تاثیرات آنتی اکسیدانی
  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • محرک تولید سلول های قرمز خون
  • تسهیل در جذب آهن

کاتچین:

  • آنتی اکسیدان قوی وضد التهابی
  • ضد حساسیت با مهار تولید هیستامین
  • کاهش استرس ناشی از مسمومیت با سرب

تئانین:

  • تسکین دهنده، آرامش بخش
  • کاهش فشار جسمی و روحی
  • تقویت ریتم آلفا در مغز

اثرات اصلی آن بر بدن عبارتند از:

  • کاهش استرس
  • کمک به کاهش وزن با اکسیداسیون چربی و تبدیل آن به کالری
  • تنظیم گلوکز بعد از غذا، کاهش قله انسولین و جلوگیری از ابتلا به دیابت
  • محافظت از بدن در برابر بیماری های قلبی و عروقی
  • تنظیم فشار خون
  • پیشگیری از سرطان
  • محافظت در برابر زخم معده
  • کاهش میزان کلسترول بد
  • محافظت در مقابل بیماری های عصبی همچون الزایمر و پارکینسون ( حفاظت، مرمت و بازسازی سلول های عصبی)
  • محافظت در برابر بیماری های چشم
  • حفاظت در مقابل پوسیدگی دندان
  • کاهش خطر ابتلا به افسردگی
  • محافظت در برابر عفونت های باکتریایی و ویروسی
  • کاهش پیری وچین و چروک پوست

بیشتر بدانیم

تئانینتاننچای سبزخواص چای سبزکاتچینویتامین ث

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *